2019-07-12 12:03:29• hírek • Bede Emőke

Rekordidő alatt sikerült elfogni a férfit, aki egy szatmári bárból lopott

Amint arról nemrégiben beszámoltunk, nagy értékű lopás történt csütörtök délután Szatmárnémetiben: a tolvaj mintegy 4.000 lej értékben lopott el különféle értékeket egy helyi bárból. Amennyire jól sikerült az akciója, pont annyire pechesnek is bizonyult a férfi, ugyanis a biztonsági kamerák felvételeinek köszönhetően sikerült jóval kevesebb mint 24 óra alatt beazonosítani őt.

A rendőrség beszámolója szerint csütörtökön, 14 óra 40 perc körül futott be a 112-re a bejelentés, mely arról informálta a hatóság embereit, hogy egy ismeretlen tettes ellopott egy hátizsákot, melyben egy laptop, egy mobiltelefon, illetve néhány dokumentum lapult, s ezzel mintegy 4 ezer lejes kárt okozott a táska jogos tulajdonosának.


A helyszíni vizsgálatoknak és persze a kamerák által rögzített képeknek köszönhetően a zsaruk péntek reggel elfogták az elkövetőt, egy 41 éves, szamosdarai férfit. Hiába a rekordgyorsaságú intézkedés, a tettes által ellopott értékeknek már csak a 80 százalékát sikerült visszaszerezni. A rendőrség az ügyben az ügyészség vezetésével lopás bűntettének elkövetése miatt indított bűnügyi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: